SR. BI CONSULTANT INFORMATICA (NF-202331)

SR. BI CONSULTANT INFORMATICA (NF-202331)

SR. BI CONSULTANT INFORMATICA (NF-202331)

We zoeken een senior BI-consultant Informatica; een echte allrounder op het gebied van Powercenter die ook enthousiast wordt van scripting en die ervaring heeft met BDM en bij voorkeur met (Azure-) cloud. Iemand die graag werkt in DevOps-teams; we zijn namelijk volledig over op Agile / SAFe. Ben jij de expert die we zoeken?

Als senior BI-consultant Informatica vertaal je informatiebehoefte naar succesvolle data-oplossingen. Je gebruikt hiervoor onder andere ETL-technologieën. Je helpt ook mee bij de ontwikkeling en verdere positionering van de BI- en data-dienstverlening. En helpt zo mee om voor onze bedrijfsafdelingen zoals Asset Management, Aansluiting & Vervanging, Storing & Onderhoud en de Transportketen toegevoegde waarde uit data te halen. Hiermee maken we onze dienstverlening steeds beter.

Je bent een ontdekker. Elke dag nieuwe dingen leren en uitproberen. Met jouw lef, hoge energieniveau en positieve instelling zet je elke dag die extra stap. Je bent in staat om nieuwe tooling en programmeertalen snel eigen te maken. Ook vind je het leuk om samen te vernieuwen, jezelf te ontwikkelen en anderen mee te nemen. En bij alles wat je doet, hou je natuurlijk het belang van de klant in de gaten; daarvoor doen we het uiteindelijk allemaal. Je zoekt een plek om jouw ambities waar te maken. Een plek waar pro-activiteit verwelkomd wordt. En dat vind je in deze organisatie.

WAT JOU VERDER ONZE BI CONSULTANT INFORMATICA MAAKT?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met minimaal 5 jaar ervaring met Informatica Powercenter ontwikkeltrajecten (Informatica BDM/DEI; PowerCenter Data Integration (10): Developer, bij voorkeur Specialist Certification).
  • Je hebt ervaring met het maken van dynamic mappings in Informatica Developer, maar ook ervaring met. SQL-, Python- en Unix-scripting
  • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van API’s om de data uit de datamart te ontsluiten.
  • Je hebt kennis van databases (SQL Server) en van , modelleertechnieken zoals Datavault en Kimball en je hebt het vermogen en de ambitie om expert te worden in databases, ETL-concepten, datawarehousing en cloudtechnologie.
  • Je bent bekend met best practices voor software-engineering (zoals OTAP en CI / CD) en hebt ook kennis van methoden en technieken t.b.v. de analyse van de bedrijfsprocessen en het doen van verbetervoorstellen. Ervaring met een Agile/Scrum werkwijze, BI-test automatisering en Apache Airflow zijn een pré.
  • Je hebt ervaring in het ontsluiten van data met spatial eigenschappen. Modelleren van topologische netwerken spreekt je aan.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

REAGEER!





    HEB JE VRAGEN?
    LATEN WE AFSPREKEN!

    Scroll to Top