TECHNISCH PROJECTLEIDER ICT (NF-202325)

TECHNISCH PROJECTLEIDER ICT (NF-202325)

TECHNISCH PROJECTLEIDER ICT (NF-202325)

Standplaats: s’Hertogenbosch

 

Je krijgt een leidende projectrol binnen één of meerdere IT-projecten van deze provinciale IT-organisatie. Je richt je op (technische) veranderingen en het realiseren en implementeren van slimme IT-oplossingen, dit alles met oog voor de belangen van opdrachtgevers en klanten. Het gaat o.a. over het inrichten van en migreren naar de nieuwe digitale werkplek. Hierbij gaat het om grote aantallen applicaties die van een VDI (Citrix) omgeving naar een Cloud (MS Azure) omgeving gemigreerd moeten worden. Bij deze rol hoort ook de adoptie van M365 of het realiseren van Cloud/SaaS applicaties. Als geroutineerde Projectleider ICT ben je in staat de wereld van business-programma’s met een regie-organisatie en een externe IT-dienstverlener te verbinden. Je beweegt je gemakkelijk in een complex veld van belanghebbenden en je weet programma-overstijgend mensen te binden aan projecten door een heldere koers en richting. Je stuurt op voortgang en kosten door transparante communicatie met betrokkenen, hiervoor onderhoud je een sterk netwerk en zorg je voor een gestructureerd projectoverleg en adequate (interne) projectcommunicatie.

Als Technisch Projectleider ICT ben je een aanjager. Je bent sterk resultaatgericht, methodisch onderlegd en doortastend met een open en toegankelijke stijl. Je weet de balans te houden tussen mensen en techniek met oog voor het proces.

 

KANDIDAAT BESCHIKT OVER DE VOLGENDE EISEN:

 

  • Kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde Hbo/WO-opleiding op het gebied van ICT / Informatica / Business information management.
  • Kandidaat beschikt over relevante en toegespitste meerjarige werkervaring als Projectleider ICT met complexe en langdurige outsourcingstrajecten van infrastructuur en Cloudmigraties binnen en buiten de overheid.
  • Je hebt een ruime meerjarige netwerkachtergrond in Cisco, connectiviteit met Azure en met de inrichting van Azure hosting en werkplekken. Je hebt 10 jaar ervaring met backend migraties en bent bekend met Kanban en Prince2.
  • Je bent aantoonbaar (werkervaring en certificaten) goed onderlegd in Microsoft technologie waaronder M365.
  • Je hebt ruime toegepaste praktijk kennis van VDI (Citrix), MS Azure, M365, Blue Dolphin, SAP en CORSA.
  • Je bent bekend met Informatiebeveiliging binnen de overheid (BIO) en bent Prince2 gecertificeerd (practitioner niveau).

 

Bij deze organisatie gaan we uit van het BYOD (Bring Your Own Device) principe. We vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op van de kandidaat aan wie de opdracht voorlopig wordt gegund.

REAGEER!





    HEB JE VRAGEN?
    LATEN WE AFSPREKEN!

    Scroll to Top